Project Description

Stress Analyse Sessie

Stress analyse sessie

Het is mogelijk een 1 malige stress analyse sessie te boeken. Deze intake biedt inzicht in de ernst van de stressklachten. Doel van het gesprek is inzichtelijk te maken hoe de stand van zaken is bij jou op stressgebied en te bespreken wat je er mogelijk aan zou kunnen doen.

Je vult voorafgaand aan het gesprek enkele vragenlijsten in, afhankelijk van jouw situatie, en daarna hebben we een gesprek van 1,5 uur.

Tijdens dat gesprek bespreken we de uitkomsten, krijg je een persoonlijk advies over hoe om te gaan met jouw situatie, ontspanning en energie en mits van toepassing je werkgever.

Tot slot kijken we of vervolg coaching nodig is en hoe dat eruit kan komen te zien.

Meer begeleiding?

De stress analyse sessie kan een mooie start zijn voor het maken van verdere stappen in je herstel.

Je kan kiezen voor een kort begeleidingsherstel traject van 3 maanden of een begeleidingstraject met minimaal een half jaar begeleiding; bij beide mogelijkheden werken we actief aan het herstel van jouw vitale reserve, aan nieuwe loopbaankeuzes en aan een persoonlijk terugvalpreventieplan en mits van toepassing en als je daar naar op zoek bent, een persoonlijk werkhervattingsplan bij re-integratie.

Jij en je werkgever

Op jouw verzoek en indien nodig of gewenst betrekken wij je werkgever en je bedrijfsarts hier actief bij. Want hierover zijn afspraken gemaakt in de Wet Verbetering Poortwachter.

Op het moment dat je een burnout hebt ben je extra kwetsbaar en kom je minder makkelijk voor jezelf op. Ook hier ondersteunen wij jou en je werkgever actief bij.

Boek nu je kosteloze intake en/of vraag een vrijblijvende offerte aan op maat via

info@100procentik.nl

Project Details