Wie is Susanna Reuhl

Susanna Reuhl gecertificeerd Register Loopbaanadviseur en Stress Coach

Susanna (1969) oprichtster van 100%IK en moeder van twee kinderen. Susanna’s favoriete dingen in de wereld zijn lachen, bewustzijnsontwikkeling, schat zoeken, verbinding, groei en een high five geven!

Zij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden, adviseren en inspireren van mensen en organisaties in relatie tot leven en werk. En is ruim 20 jaar werkzaam geweest binnen de arbeidsbemiddeling, coaching, toeleiding en re-integratie bij o.a. CWI en UWV Werkbedrijf.
Zij heeft diverse functies vervuld waarbij het begeleiden, coachen, adviseren en motiveren van mensen en het adviseren van organisaties een belangrijke rol heeft gespeeld.

Toen Susanna een naam zocht voor haar bedrijf zocht zij naar iets persoonlijks maar ook iets met een symbolische betekenis. Susanna heeft altijd een fascinatie gevoeld voor de mogelijkheden van persoonlijke groei en ontwikkeling bij mensen. Zij brengt graag beweging op gang. Susanna vindt het fascinerend om mee te denken en te stimuleren bij het bewust worden van latente dromen en verlangens, en een concrete vertaalslag te maken naar het (werkende) leven. Er is voor haar geen betere voldoening dan haar ervaring en kennis met anderen te kunnen delen. Haar inzet daarbij is overeenstemming te maken met je hoofd, hart en denken. En inzicht te geven in het (her) erkennen van onvermoede talenten of verborgen kwaliteiten. 100%IK!

Zij vindt het belangrijk dat je je als klant veilig en vertrouwt voelt, en kan handelen vanuit eigen verantwoordelijkheid en eigen waarden. Wees

100%IK!

Haar dynamische stijl kenmerkt zich door enthousiasme, diepgang, oplossingsgerichtheid, no nonsens, praktisch en humor! Haar kwaliteit is om je op een creatieve en onverwachte manier in beweging te krijgen. Zo zal je op een natuurlijke en vanzelfsprekende manier aan je loopbaandoelen werken en er zal altijd veel gelachen worden.

Haar specialisatie is ondersteuning bij alle loopbaanvragen en herstel bij stress en spannings gerelateerde klachten.

Susanna volgde de HBO Sociale Zekerheidskunde, HBO Culturele Maatschappelijke Vorming  en de Post-HBO gecertificeerd loopbaanbegeleider. Sinds 15 jaar is zij  gecertificeerd NOLOC Register Loopbaanprofessional en sinds 2022 gecertificeerd DISC & Drijfveren tester.

Zij beschikt over de licentie psychologisch testen licentie A en B en bekwaamde zich in biografisch werken. Wandelcoaching. Loopbaan keuze matrix. Gedragscaching. Neuro Linquistisch Programmeren (NLP). Emotional Freedom techinque (EFT). Rationeel Emotionele Therapie (RET). Creatieve werkvormen. En Chronische Stress Release (CSR).

Begin 2019 ronde zij de opleiding Mindfulness-Based Stress Reduction af. Aansluitend de Post-HBO Arbeid en Gezondheidspsychologie en DISC & Drijfveren certificering en assessment. En is zij zich gaan scholen in het toepassen van gezonde ademhalingstechnieken via o.a. de Wim Hof methode en de BUTEYCO methode.

Zij verdiepte zich in diverse lichaamsgerichte interventies bij Persoonlijk Leiderschap. Bekwaamde zich in werken met de Polyvagaaltheorie (zenuwstelselregulatie). Op dit moment bevindt zij zich in de afronding van haar studie trauma informed werken; het Traumatic Stress Certificate Program van de Trauma Research Foundation. Met al deze kennis op zak ontwikkelde zij een eigen methodiek bij herstel van- en werk gerelateerde begeleiding bij spannings- en stressklachten. Een ware integratie van vele jaren studie en bewustzijnsontwikkeling. Ook heeft zij een bedrijfsgericht preventief aanbod ontwikkeld voor stresspreventie.

Motto; onderzoek, kies en doe, want dat is de beste manier van leren!

Susanna Reuhl

Register Loopbaanbegeleider

Alt Text

Meer informatie en inspiratie?

Heb je een vraag? Bel of app o6- 81754317. Of contact mij hier

Check mijn blog welke je steeds inside informatie geeft over je loopbaan en welke vol staat met tips, trics, en meer.

En natuurlijk connect ik graag met jou op social media.

Zie ik je daar?

 

 

Wat klanten over ons zeggen

Deze klanten gingen je voor

Leg de nadruk op het versterken en aanwenden van je kracht en talenten

Wees 100%ik