Onze Missie

Missie

Mensen helpen in het ontdekken, kiezen en vinden van nieuwe loopbaanpaden: dat is waar wij voor staan en wat wij doen. We verwezenlijken onze visie door mensen te helpen hun potentieel te ontdekken: waar je goed in bent, waar je energie van krijgt, wat je valkuilen zijn, je drijfveren, je talenten, wat je te ontwikkelen hebt, wat je belangrijk vindt en wat je verlangen is. En wat maakt dat je je doelen nog niet hebt bereikt. En wat helpt je dat alsnog te doen voor de toekomst!

We zijn trots op ons streven naar constante kwaliteit, onze samenwerking met diverse vak professionals, en het met toewijding volgen en inzetten op nieuwe technieken en methodieken binnen het constant in ontwikkeling zijnde vakgebied loopbaan begeleiding. Omdat we ernaar streven te doen wat juist is, met humor, toewijding en plezier en niet zomaar te doen wat “werkt”.

Waarden bepalen de richting!

Bij 100%IK draait het om mensen, groei, ontwikkeling en vertrouwen. Dat kan alleen door professioneel en integer te handelen. De 100%IK waarden spelen daarbij een belangrijke rol.

Kwaliteit

100%Ik richt zich op het maken van duurzame en passende loopbaankeuzes. We stellen dan ook hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met het ontdekken van (nieuwe) loopbaanpaden, keuzevraagstukken, outplacement, persoonlijk leiderschap en herstel en re-integratie bij stress gerelateerde klachten. Onze trajecten bieden goede resultaten en tevreden cliënten. Met een gemiddelde tevredenheidscijfer van 8,4.

Wij monitoren onze coaching trajecten via evaluaties en periodieke steekproeven. Wij doen actief aan bijscholing. Wij beschikken over verregaande kennis op het gebied van loopbaanontwikkeling en beschikken over beproefde oude en nieuwe methoden en technieken om jou effectief te begeleiden in je loopbaan.

Integriteit

Boven alles. Een goed evenwicht tussen de rechten en belangen van alle betrokkenen is cruciaal voor het welslagen van een vertrouwensrelatie en een loopbaantraject. Deze waarde maken wij expliciet door het onderschrijven van en conformeren aan de beroepscode van onze beroepsgroep NOLOC, die is gebaseerd op de gedragscode van de Nederlandse Orde van Carrière coaches. Wij zijn gebonden aan geheimhouding.

Toewijding en Inspiratie

Door enthousiasme, passie, eigenheid en gedrevenheid te hebben voor ons vak en dat merk je en voel je bij ons! Plezier en humor kenmerken onze trajecten en dragen bij aan luchtigheid en ontspanning en daarmee aan een positieve invloed op je creatief denkvermogen en het vermogen om nieuwe oplossingen te vinden. Ook blijven wij altijd  nieuwsgierig naar nieuwe vindingen in het vakgebied en zijn daardoor altijd up to date. Hierdoor creëren we de positieve energie die nodig is om werkelijk het verschil voor jou te maken.

Wat klanten over ons zeggen

Deze klanten gingen je voor

Ben je klaar om je nieuwe loopbaan te beginnen?

Maak een afspraak