Ontdekken

Loopbaanbegeleiding is ontdekken en kiezen van (nieuwe) loopbaanpaden.

Wat wil Ik? Wat kan ik? Wie ben ik? 3 vragen die gaan over je eigen capaciteiten, (on)mogelijkheden, wensen en verlangens binnen en buiten organisaties.

Als je twijfelt over de invulling en zingeving van je werk, gaat dat op den duur ten koste van je motivatie, energie en gezondheid. Een goede loopbaanontwikkeling stelt je in staat helderheid te scheppen in het maken van keuzes. 100%IK heeft, als NOLOC erkende loopbaanprofessional, verregaande kennis op het gebied van loopbaanbegeleiding en beschikt over beproefde methoden en technieken om je effectief in je loopbaan te begeleiden.

En wanneer jij meer uit jezelf kan halen dan zal je je werk extra gemotiveerd en met veel inzet en plezier doen. Dat wil toch iedereen!

Dagelijks spreken wij klanten die zich, om wat voor reden dan ook, (her) bezinnen op hun werk en loopbaan. Velen vragen zich af waar ze nu echt warm voor lopen en wat goed bij ze past. Wist je dat 80% van de loopbaanvragen zelfs betrekking heeft op de vraag; Wat wil ik nou eigenlijk, wat past bij mij?

Na vaak jarenlang worstelen met een loopbaan vraagstuk zien wij onze klanten soms binnen korte tijd enorme stappen maken en resultaten behalen. Hoe komt dat?

Loopbaankeuzes

Loopbaanbegeleiding helpt je met het ordenen en afwegen van het maken van de voor jou juiste loopbaankeuzes. Loopbaanbegeleiding is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat je helpt bij het inventariseren van je wensen en verlangens t.a.v. werk en je loopbaan.

Met Loopbaanbegeleiding boek je resultaat; je ervaart al snel meer zelfsturing in zowel werk als leven. Je leert over jezelf na te denken en dat kan resulteren in verrassende inzichten in gedrag, omstandigheden en in werk.
De ervaring leert dat op het moment dat je loopbaanbegeleiding inschakelt, je keuzes durft te maken en met meer plezier en vooral effectiever gaat functioneren.

Loopbaankeuzes

  • Biedt je werk nog voldoende passend perspectief? Zit je nog op de goede koers en zo niet waar en hoe kun je bijsturen?
  • Als je al een tijdje op zoek bent naar die baan die jou op het lijf is geschreven.
  • Waar sta ik en hoe wil ik verder?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten, wat geeft energie?
  • Wil je nou wel eens duidelijkheid hebben over hoe het staat met je werkstress en wat je eraan kunt doen.
  • Empowerment; duidelijk zicht op: wie je bent, wat je wilt en wat je kan.
  • Sta je voor de keuze, welke studie of beroep passend kan zijn.
  • Je wilt een nieuwe koers uitzetten maar weet (nog) niet in welke richting?
  • Wil je na een periode “eruit” weer aan het werk?
  • Maar ook als er geen directe aanleiding is dan is het goed om je steeds af te vragen of je nog doet wat je wilt doen en of het bij je past.

En zo zijn er nog veel meer loopbaanvragen waarbij wij je kunnen helpen!
Met jouw vraag kunnen wij je vast ook helpen!

Met, de voor jou, juiste keuze in zicht, inspireer je jezelf optimaal tot het nemen van de juiste beslissingen en stappen. Loopbaanbegeleiding is ook praktisch en concreet; we helpen je met het maken van een loopbaan/aktieplan. Jouw tom tom voor de toekomst!

Boek hier je intake om de betekenis van een deskundig loopbaanadvies te ervaren

info@100procentik.nl

Wat klanten over ons zeggen

Deze klanten gingen je voor