Project Description

De Oplossing

De oplossing

Je weet dat er iets moet veranderen maar hoe moet je het aanpakken?

Hoe gaan we te werk?

Het burnout herstel traject gaat uit van een psycho fysiologische benadering voor de behandeling van stressgerelateerde klachten.

In jouw begeleiding draait het om het herstellen en het hervinden van je plezier en energie; dat je je weer krachtig gaat voelen, kunt ontspannen, goed slapen en voluit kunt leven.

Je leert je stress direct te verlagen en onderliggende oorzaken bij de wortel aan te pakken. Je krijgt oefeningen en opdrachten om je dagritme te herstellen, je energieniveau te versterken en je ontdekt waar eventuele lekken zitten en hoe je daar adequaat mee om kan gaan.

Je gaat je drijfveren en kwaliteiten (her)ontdekken en je leert te sturen op wat je werkelijk belangrijk vindt in werk en leven. Ook besteden we aandacht aan draagkracht en draaglast, moeten en willen, denken en voelen en het bewaken van je grenzen. Daarnaast werk je aan een op maat gemaakt eigen noodplan en terugvalpreventie.

Waarom kies je voor ons?

Voor burnoutherstel is zeer specifieke kennis nodig, wij werken met diverse gespecialiseerde methodes.

Maak je gebruik van onze begeleiding, dan kies je voor no-nonsense coaching: een geïntegreerde en wetenschappelijke aanpak van je (werk)stress en uitputting, met een duidelijke kop en staart, een warme en praktische begeleiding met oog voor jou en jouw persoonlijke situatie en voor een heldere en aangename voortgangsbewaking.

Resultaat

Spoedig herstel van je vitale reserve, toename energie en zelfinzicht, stabiliseren slaap, concentratie en gemoedstoestand en concrete tools en stappen die bij jou passen.

Wij werken werken met beproefde methodieken die zich in de praktijk ruim bewezen hebben. Doorgaans is er met deze methodieken binnen een à twee maanden duidelijke verbetering van je functioneren merkbaar en kan je er binnen 4 maanden weer bovenop zijn.

Het is te testen of je verschijnselen van burn-out hebt. In de test worden de 3 dimensies van burn-out getest.

  • emotionele uitputting
  • depersonalisatie/cynisme (anderen als negatief subject of object zien)
  • verminderd vertrouwen in persoonlijke competentie

100%IK werkt niet ‘zomaar’ (sessie voor sessie) aan burn-out, maar volgens een uitgekiend programma van ca. 10 sessies. Er is uiteraard wat ruimte om het te verkorten of te verlengen, maar met deze 10 sessies wordt het totale burn-out vraagstuk aangepakt.

In eerste instantie is het zaak om weer energie op te doen en daarvoor de middelen te vinden. Ga je er actief mee aan de slag dan merk je dat je je gaandeweg weer vitaler en mentaal sterker gaat voelen.

En het belangrijkste; je durft weer over de schutting te kijken! Naar mogelijkheden en kansen! Want als je in een burn-out zit dan ben je eigenlijk aan het overleven en is de dag van morgen al een hele grote berg om te nemen.

Boek nu je kosteloze intake en/of vraag een vrijblijvende offerte aan op maat via

info@100procentik.nl

Project Details