Wie wij zijn

Onze aanpak en werkwijze kenmerkt zich door aandacht voor jouw unieke situatie. Organisaties en mensen veranderen continue, dat vraagt om verregaand maatwerk en om oude vertrouwde methodieken die werken maar ook om innovatieve methoden en technieken als ademwerk, lichaamswerk en de Polyvagaal theorie. En bijvoorbeeld “het nieuwe solliciteren” waarbij je leert profileren en netwerken met gebruikmaking van social media. Wij zorgen ervoor dat je een optimale aansluiting hebt bij de eisen van de huidige arbeidsmarkt.

Mensen helpen in het ontdekken, kiezen en vinden van nieuwe loopbaanpaden: dat is waar wij voor staan en wat wij doen. We verwezenlijken onze visie door mensen te helpen hun potentieel te ontdekken: waar je goed in bent, waar je energie van krijgt, wat je valkuilen zijn, je drijfveren, je talenten, wat je te ontwikkelen hebt, wat je belangrijk vindt en wat je verlangen is.

Wist je dat 95% van je gedrag onbewust is? En pas als je je ergens bewust van bent kun je het veranderen. Dus werken we vaak ook actief met je lichaam als signaalbron. Een gestructureerde en vooral praktische methode om toegang te krijgen tot je onbewuste gedrag. Want. The body keeps the score. Wat maakt dat je je doelen nog niet hebt bereikt? Wat helpt je dat alsnog te doen voor de toekomst!

Susanna (1969) is oprichtster van 100%IK en moeder van twee kinderen. Susanna’s favoriete dingen in de wereld zijn lachen, dynamiek, schat zoeken, verbinding, groei en een high five geven! Zij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden, adviseren en inspireren van mensen en organisaties in relatie tot leven en werk.

Toen Susanna een naam zocht voor haar bedrijf zocht zij naar iets persoonlijks maar ook iets met een symbolische betekenis; wees 100%IK!

Wat klanten over ons zeggen

Deze klanten gingen je voor

Leg de nadruk op het versterken en aanwenden van je kracht en talenten

Wees 100%ik