Loopbaanadvies en carrière coaching zijn persoonlijke ontwikkelingsprocessen die je helpen bij het inventariseren van je wensen en verlangens t.a.v. werk en je loopbaan. Met loopbaanbegeleiding boek je resultaat; je ervaart al snel meer zelfsturing in zowel werk als leven. Je leert over jezelf na te denken en dat kan resulteren in verrassende inzichten in gedrag, omstandigheden en in werk.

Wat wil Ik? Wat kan ik? Wie ben ik? 3 vragen die gaan over je eigen capaciteiten, (on)mogelijkheden en wensen binnen en buiten organisaties.

Ga verder naar loopbaanadvies

Media
Media

Van baan moeten veranderen, is niet altijd even plezierig en het verlies van werk kan gepaard gaan met veel emoties, maar het realiseren van uitzicht op een nieuwe baan en het verwerven daarvan, kan veel energie en kansen opleveren. Benieuwd naar outplacementbegeleiding via 100%IK.

Wat is burnout nu precies?

Burnout is een containerbegrip geworden, het is ook niet medisch vast te stellen door bijvoorbeeld een lichamelijk onderzoek. Je huisarts of bedrijfsarts denkt aan een burnout als je extreem uitgeput bent geraakt door langdurige overbelasting in je werk, je het gevoel hebt op een afstand te staan van je werk en je en je ernstig twijfelt aan je eigen kunnen. Lees verder over wat burnout is en hoe je ervan herstelt

Media

Programma's

DISC en Drijfveren Sessie

DISC gedragsanalyse

Velen van ons zijn opgegroeid met de leefregel dat je anderen moet behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden, ook wel de Gulden Regel genoemd.

Er is echter nog een andere leefregel, die we de Platinum regel noemen. Behandel anderen zoals ZIJ behandeld willen worden.

Een gepersonaliseerde en uitgebreide DISC rapport helpt je om je gedrag te verbeteren, zodat je je professioneler en productiever kunt opstellen.

Je leert hoe je je sterke kanten kunt ontwikkelen en beter benutten, je leert omgaan met beperkingen en je valkuilen herkennen. Het rapport geeft geen oordelen. Het geeft juist inzicht in de factoren die je gedrag beïnvloeden.

Iets meer over het DISC model

 

DISC is een simpel model dat met miljoenen mensen gevalideerd is. Het is een krachtige leidraad die je kan gebruiken om communicatie en moraal te verbeteren en betere relaties te ontwikkelen met collega’s, supervisors, klanten, leveranciers en alle anderen.

Het DISC gedragsmodel is simpel, praktisch, en eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te onthouden en zeer nauwkeurig. Omdat het zich richt op patronen van waarneembaar extern gedrag dat mensen tonen, kun je het model gemakkelijk toepassen.

De verschillen die we aan de buitenkant waarnemen geven ons belangrijke aanwijzingen over wat er zich in iemands hoofd afspeelt. Je zult de verschillen tussen mensen herkennen en die verschillen gebruiken om elke situatie vanuit ander perspectief te zien.

DISC is gebaseerd op de Platinum regel. Behandel anderen zoals zij behandeld willen worden.

Wat klanten over ons zeggen

Deze klanten gingen je voor

100%IK, Ontdekken, kiezen, doen en vinden!

Maak meteen een afspraak!