Loopbaanadvies en carrière coaching zijn persoonlijke ontwikkelingsprocessen die je helpen bij het inventariseren van je wensen en verlangens t.a.v. werk en je loopbaan. Met loopbaanbegeleiding boek je resultaat; je ervaart al snel meer zelfsturing in zowel werk als leven. Je leert over jezelf na te denken en dat kan resulteren in verrassende inzichten in gedrag, omstandigheden en in werk.

Wat wil Ik? Wat kan ik? Wie ben ik? 3 vragen die gaan over je eigen capaciteiten, (on)mogelijkheden en wensen binnen en buiten organisaties.

Ga verder naar loopbaanadvies

Media
Media

Van baan moeten veranderen, is niet altijd even plezierig en het verlies van werk kan gepaard gaan met veel emoties, maar het realiseren van uitzicht op een nieuwe baan en het verwerven daarvan, kan veel energie en kansen opleveren. Benieuwd naar outplacementbegeleiding via 100%IK.

Wat is burnout nu precies?

Burnout is een containerbegrip geworden, het is ook niet medisch vast te stellen door bijvoorbeeld een lichamelijk onderzoek. Je huisarts of bedrijfsarts denkt aan een burnout als je extreem uitgeput bent geraakt door langdurige overbelasting in je werk, je het gevoel hebt op een afstand te staan van je werk en je en je ernstig twijfelt aan je eigen kunnen. Lees verder over wat burnout is en hoe je ervan herstelt

Media

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

DEZE KLANTEN GINGEN JE VOOR

100%IK, Ontdekken, kiezen, doen en vinden!

Maak meteen een afspraak!