Reviews

Dat kunnen we natuurlijk zelf vertellen, maar liever laten we onze cliënten en opdrachtgevers zelf aan het woord. Zij kunnen als geen ander aangeven hoe ze Loopbaancoaching, Chronische Stress Coaching en Outplacement van 100%IK hebben ervaren.

 • Ik heb dankzij het loopbaantraject een veel beter beeld van mijn sterktes en zwaktes als persoon en hoe ik die zo goed mogelijk kan inzetten. Ik ben daardoor ook wat zekerder geworden over mijn gedrag op mijn werk en hoe ik mijn werk uitvoer. Ik weet nu naar welke aspecten ik in het werk moet zoeken om mijn werk met plezier te doen en er energie uit te krijgen.

 • Herken je dat gevoel? Dat je je zo goed voelt en het van de daken wil schreeuwen?

  Jouw coaching heeft me geholpen zowel mentaal, fysiek en emotioneel in balans te komen. Ik weet weer wat ik wil en kan. Heb innerlijke rust gevonden met een positieve en gezonde mindset. Bewust geworden van het nut van leren begrenzen en afscheid genomen van gewoontes die niet meer bij mij passen. Mijn kernwaarden heb ik scherp in beeld en daar handel ik ook naar. Door de coaching heb ik geleerd er keuzes op te baseren en naar te handelen.

  Ik ben je dankbaar Susanna dat je me afgelopen tijd hierin heb ondersteund.

 • Een eerder loopbaantraject bleek niet voldoende dus verder gegaan met Susanna. En dan blijkt er wel verschil te zijn in de kwaliteit van coaching. Bij Susanna waren de resultaten sneller en beter. Mooie balans in reflectie en actie. Kleine practische tips hebben mij weer in een betere balans gebracht. Uiteraard moet er ook gewerkt worden aan vele opdrachtjes, maar door de verkregen positieve energie pakte ik dit makkelijk op. Leerzaam en mooie ervaring.

 • Susanna heeft me geholpen tijdens een wijziging in mijn professionele leven. Ze is enthousiast, scherp, deskundig en heeft gevoel voor humor. Dit zorgde voor een zeer prettige samenwerking waardoor ik met nieuwe inzichten verder kan.

 • De afgelopen zes maanden heb ik een outplacementtraject gevolgd bij Susanna. Ik heb het traject als enorm positief ervaren. Iedere sessie was leuk aan de ene kant en super leerzaam aan de andere kant. Door de manier van vragen stellen, het samenvatten en de opdrachten die ik voor iedere sessie moest doen en die we bespraken tijdens de sessies, heb ik enorm veel over mijzelf geleerd. Wat ik in de toekomst wil, wat ik niet wil, waar ik goed in ben, wat mijn valkuilen zijn, en hoe ik de valkuilen kan omzeilen. Enorm knap hoe Susanna dat naar boven heeft kunnen halen. Deze informatie neem ik mee gedurende de rest van mijn leven. Met deze kennis ben ik in staat geweest een baan te vinden die bij mij past als een goedzittende jas. Ik kan daarom iedereen een traject bij Susanna aanraden die even niet meer weet welke kant hij/zij op wil.

 • Susanna inspireert, is betrokken, zeer deskundig en met humor heeft zij het traject aangepakt, waardoor ik uiteindelijk niet alleen een duidelijk resultaat heb gekregen op werkgebied, maar ook persoonlijk een beter “richtingsgevoel” heb gekregen in mijn ontdekkingsreis.

 • Dit traject was precies wat ik nodig had! Het klinkt misschien stom maar ik vond alles wel een feestje. Ook de oefeningen die ik aanvankelijk moeilijk vond omdat het elke keer weer wat moois opleverde.

 • Ik had niet verwacht zo´n duidelijke richting te hebben als ik klaar was met het traject. Het heeft mij heel erg veel energie gegeven om actief aan de slag te gaan.

 • De begeleiding bij Susanna is heel erg prettig en heb nu eindelijk het gevoel dat ik een professional om me heen heb, die begrijpt wat ik nodig heb en mij leert hoe ik naar nieuwe keuzes kom.

 • Het voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik kreeg de ruimte en tijd om van een breed perspectief naar een specifiek perspectief toe te werken. Hartelijk dank Susanna, voor dit zeer waardevolle traject. Ik heb gevonden wat ik nodig heb om keuzes te kunnen maken.

 • Je bent echt een kei in jouw vak en zo leuk en inspirerend om mee te sparren! Je tovert altijd weer een konijn met een andere kleur uit de hoed bij wijze van spreken. The magic is always there!

 • Ik begrijp nu echt waar mijn hart van gaat zingen. Dat geeft me een gevoel van vrijheid en ruimte en maakt me bewust dat ik eindelijk kan gaan doen wat ik wil doen. Jouw begeleiding is inspirerend en concreet. Dankjewel!

 • Ik heb Susanna ervaren als professioneel, kundig, inspirerend en doortastend. Zij is een up-to-date arbeidsmarktgerichte loopbaancoach en weet heel goed in te spelen op wat iemand nodig heeft, hetgeen maakt dat haar begeleiding echt maatwerk is. Zij weet met haar kennis en enthousiasme de antwoorden en inzichten naar boven te halen waar je naar zoekt. Maar dan ben je er nog niet, zij weet je ook echt in beweging te krijgen naar doen! Zij heeft mij enorm geholpen in het vinden van een hernieuwde visie op mijn toekomst. Mocht je op zoek zijn naar een loopbaancoach, zoek dan niet verder, ik kan Susanna van harte aanbevelen!

 • Susanna is een prettige coach met wie je in een relatief kort en intensief traject meer inzicht verkrijgt: inzicht in je eigen drijfveren, inzicht in de manier waarop je jouw kwaliteiten goed kunt inzetten en inzicht in het type omgeving waarin je prettig functioneert. Maar daar blijft het niet bij. Aan inzicht koppel je bij Susanna ook actie. Je gaat ook concreet aan de slag. Want alleen door je nieuw verworven inzichten om te zetten in ander gedrag zul je er werkelijk profijt van hebben. Susanna zet je daarbij graag op scherp!

 • Een bekwame coach die kennis van zaken heeft op meerdere vlakken (loopbaan, burn-out, psyche van de mens). Een die verder kijkt dan wat ze op haar bord voorgeschoteld krijgt. Ze is goed in het o.a. adviseren en helpen bij de bewustwording. Susanna...Duizendmaal dank!

 • Iedereen die worstelt met een loopbaanvraag, adviseer ik om naar Susanna te gaan! Je wordt weer helemaal 100%Ik!

 • Het was tijd voor een carriere switch. Ik weet weer wat ik wel wil en kan en wat mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn. En t mooiste van alles; ik heb dankzij jou een nieuwe baan gevonden!

 • Door de opbouw van de oefeningen kwamen de inzichten langzaamaan en werd er een goede basis gelegd om door te denken. In het begin stond er nog niks op de foto, in de tweede sessie werd het beeld wazig en vervolgens werd het beeld steeds duidelijker. Dit kwam door de oefeningen en opdrachten en doordat Susanna heel goed een spiegel voor weet te houden. Met humor. Ze is eerlijk en duidelijk en daar heb ik veel aan gehad

 • Mijn loopbaantraject is geslaagd het heeft mij geholpen effectiever te opereren en keuzes te maken. Fijne intensieve persoonlijk aandacht.

 • Coaching door Susanna is een feest. Zij weet snel de kern te raken, waardoor ik echt met de neus op de feiten werd gedrukt en ook daadwerkelijk aan de slag ben gegaan. Waar ik snel geneigd ben de bal bij een ander neer te leggen, weet zij als een ware Federer of Nadal de bal terug te spelen waardoor je zelf tot inzichten komt waarmee je ook daadwerkelijk aan de slag kunt gaan; praktisch en doelgericht.
  Het is jammer dat er een einde komt aan een dergelijk coachingstraject; je zou willen dat zij je mee naar huis neemt om nog meer over jezelf te leren. Susanna is direct en uiterst aimabel in de omgang; een persoon waarbij je je vertrouwd voelt.

 • Ik kijk terug op een inspirerende en opbouwend loopbaantraject dat mij naast praktische en concrete tools ook frisse inzichten en verdieping heeft gegeven. Ik ben in beweging gekomen door jou.

 • Wat de intake al bevestigde; Jouw begeleiding heb ik als no nonsene, deskundig en met de nodige dosis pit ervaren. Je hebt mij zelf de antwoorden laten vinden. Dankjewel!

 • Ik heb nu weer zin gekregen in het ontdekken en onderzoeken van de toekomst maar het belangrijkste; ik heb een baan gevonden!

 • Susanna’s manier van werken kenmerkt zich in oprechte interesse in de persoon en zijn/haar drijfveren. Ze weet de vinger precies op de zere plek te leggen, op een objectieve en constructieve manier. Ze heeft mij geholpen om mijn why weer te hervinden en het pad getoond wat ik daarvoor moet bewandelen.

 • Susanna heb ik ontmoet via Twitter, haar visie en de onderwerpen in haar tweets vond ik inspirerend. Hier wilde ik meer van weten! Ik besloot een loopbaantraject aan te vragen om de richting in mijn carrière helderder te krijgen. Authentiek, deskundig en empathisch zijn eigenschappen die Susanna het beste omschrijven. Tijdens ons eerste gesprek viel de liefde voor haar vak en oprechte aandacht voor mij als persoon direct op. Susanna creëerde een veilige omgeving waarin ik volledig mezelf kon zijn en ook mijn kwetsbaarheden zonder gêne durfde te tonen. Mede door deze solide basis resulteerde dit traject in zoveel meer dan ik van te voren had kunnen verwachten. Ik ben erachter gekomen dat de eigenschap waar ik mee worstelde, juist mijn grootste talent bleek te zijn! Kortom, absoluut life changing dit avontuur met Susanna!

 • Wat wil ik, wat kan ik en wie ben ik? Drie korte, simpel ogende vragen. Maar ik kon ze niet beantwoorden. Mede dankzij de begeleiding van Susanna in mijn zoektocht, kan ik nu duidelijke antwoorden formuleren.
  100%IK is persoonlijk, intensief en zeer doeltreffend. Door verschillende soorten opdrachten verkrijg je diverse inzichten in jezelf, die je eerder wellicht niet zo snel zou (h)erkennen. Het heeft mij geholpen te luisteren naar mijn gevoel en hierop actie te ondernemen. De opdrachten zijn concreet en op actie gericht. Hierdoor blijf je niet onnodig lang hangen in een van de drie vragen. Susanna helpt je een rode lijn te ontdekken en zorgt ervoor dat je in beweging komt en blijft. Nu is het verder aan mij om mijn koers te gaan varen, dankzij Susanna ga ik deze reis met een positief gevoel voortzetten.

Deze klanten gingen je voor

Ben je klaar om je nieuwe loopbaan te beginnen?

Maak een afspraak

Onze gewaardeerde opdrachtgevers:

Rijksoverheid | Gemeente Den Haag | Haagse Hogeschool | IN Holland | Experis |Cordaid Memisa | Legian |Pintapeople | Van den Boogaard Talentmanagement | JSO | NEN |Fugro | Gemeente Delft | Gemeente Leiden | Bisdom Rotterdam |Gimv | NBTC Holland Marketing | Airborne | Reclassering Nederland | UWV | Unive Verzekeringen | Stichting Panta Rhei |Damco |VO Haaglanden | Ernst & Young | Topaz | UMC Utrecht | M2i | Postcode Loterij, Universiteit Utrecht. Plus diverse particulieren en ZZP’ers