Reviews

Wat klanten over ons zeggen


 • Ik heb dankzij het loopbaantraject een veel beter beeld van mijn sterktes en zwaktes als persoon en hoe ik die zo goed mogelijk kan inzetten. Ik ben daardoor ook wat zekerder geworden over mijn gedrag op mijn werk en hoe ik mijn werk uitvoer. Ik weet nu naar welke aspecten ik in het werk moet zoeken om mijn werk met plezier te doen en er energie uit te krijgen.

 • Susanna heeft me geholpen tijdens een wijziging in mijn professionele leven. Ze is enthousiast, scherp, deskundig en heeft gevoel voor humor. Dit zorgde voor een zeer prettige samenwerking waardoor ik met nieuwe inzichten verder kan.

 • Susanna inspireert, is betrokken, zeer deskundig en met humor heeft zij het traject aangepakt, waardoor ik uiteindelijk niet alleen een duidelijk resultaat heb gekregen op werkgebied, maar ook persoonlijk een beter “richtingsgevoel” heb gekregen in mijn ontdekkingsreis.

 • Dit traject was precies wat ik nodig had! Het klinkt misschien stom maar ik vond alles wel een feestje. Ook de oefeningen die ik aanvankelijk moeilijk vond omdat het elke keer weer wat moois opleverde.

 • Ik had niet verwacht zo´n duidelijke richting te hebben als ik klaar was met het traject. Het heeft mij heel erg veel energie gegeven om actief aan de slag te gaan.

 • De begeleiding bij Susanna is heel erg prettig en heb nu eindelijk het gevoel dat ik een professional om me heen heb, die begrijpt wat ik nodig heb en mij leert hoe ik naar nieuwe keuzes kom.

 • Het voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik kreeg de ruimte en tijd kreeg om van een breed perspectief naar een specifiek perspectief toe te werken. Hartelijk dank Susanna, voor dit zeer waardevolle traject. Ik heb gevonden wat ik nodig heb om keuzes te kunnen maken.

 • Je bent echt een kei in jouw vak en zo leuk en inspirerend om mee te sparren! Je tovert altijd weer een konijn met een andere kleur uit de hoed bij wijze van spreken. The magic is always there!

 • Ik begrijp nu echt waar mijn hart van gaat zingen. Dat geeft me een gevoel van vrijheid en ruimte en maakt me bewust dat ik eindelijk kan gaan doen wat ik wil doen. Jouw begeleiding is inspirerend en concreet. Dankjewel!

 • Susanna is een prettige coach met wie je in een relatief kort en intensief traject meer inzicht verkrijgt: inzicht in je eigen drijfveren, inzicht in de manier waarop je jouw kwaliteiten goed kunt inzetten en inzicht in het type omgeving waarin je prettig functioneert. Maar daar blijft het niet bij. Aan inzicht koppel je bij Susanna ook actie. Je gaat ook concreet aan de slag. Want alleen door je nieuw verworven inzichten om te zetten in ander gedrag zul je er werkelijk profijt van hebben. Susanna zet je daarbij graag op scherp!

 • Iedereen die worstelt met een loopbaanvraag, adviseer ik om naar Susanna te gaan! Je wordt weer helemaal 100%Ik!

 • Het was tijd voor een carriere switch. Ik weet weer wat ik wel wil en kan en wat mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn. En t mooiste van alles; ik heb dankzij jou een nieuwe baan gevonden!

 • Door de opbouw van de oefeningen kwamen de inzichten langzaamaan en werd er een goede basis gelegd om door te denken. In het begin stond er nog niks op de foto, in de tweede sessie werd het beeld wazig en vervolgens werd het beeld steeds duidelijker. Dit kwam door de oefeningen en opdrachten en doordat Susanna heel goed een spiegel voor weet te houden. Met humor. Ze is eerlijk en duidelijk en daar heb ik veel aan gehad

 • Mijn loopbaantraject is geslaagd het heeft mij geholpen effectiever te opereren en keuzes te maken. Fijne intensieve persoonlijk aandacht.

 • Ik kijk terug op een inspirerende en opbouwend loopbaantraject dat mij naast praktische en concrete tools ook frisse inzichten en verdieping heeft gegeven. Ik ben in beweging gekomen door jou.

 • Wat de intake al bevestigde; Jouw begeleiding heb ik als no nonsene, deskundig en met de nodige dosis pit ervaren. Je hebt mij zelf de antwoorden laten vinden. Dankjewel!

 • Ik heb nu weer zin gekregen in het ontdekken en onderzoeken van de toekomst maar het belangrijkste; ik heb een baan gevonden!

 • Susanna’s manier van werken kenmerkt zich in oprechte interesse in de persoon en zijn/haar drijfveren. Ze weet de vinger precies op de zere plek te leggen, op een objectieve en constructieve manier. Ze heeft mij geholpen om mijn why weer te hervinden en het pad getoond wat ik daarvoor moet bewandelen.

Deze klanten gingen je voor

Ben je klaar om je nieuwe loopbaan te beginnen?

Maak een afspraak