Loopbaanadvies

Media

“Ik weet niet wat ik wil..”

Het merendeel van de mensen is langer bezig met het nadenken over de jaarlijkse vakantiebestemming dan over de carrière. En dat terwijl de meesten van ons dag in dag uit aan het werk zijn. Lees hier verder over koersonderzoek

Loopbaanadvies

100%IK Loopbaantrajecten verlopen volgens 3 fases en 6 gesprekken. Lees hier verder over welk resultaat je boekt met een koersonderzoek.

Media
Media

Loopbaanadvies

Welke richting wil ik op? Waar ligt mijn sterkste interesse? Wie ben ik?
Wat zijn mijn belangrijkste eigenschappen? Wat vind ik belangrijk?

Wat drijft mij in mijn werk en geeft energie? Lees hier verder over loopbaantesten.

Loopbaanadvies

Een DISC en Drijfveren assessment biedt waardevolle inzichten in motivaties en gedrag. Beiden dragen bij aan verbeterde zelfkennis, communicatie en algehele effectiviteit in persoonlijke en professionele settings. Meer dan 50 miljoen mensen wereldwijd gebruiken de uitkomsten van deze analyse, gebaseerd op het werk van Jung en Marston,  om beter tot hun recht te komen in hun werk en persoonlijke leven.
De DISC geeft inzicht in gedrags- en communicatie voorkeursstijlen. Op de werkvloer gaan de inzichten uit de DISC analyse de onderlinge communicatie en samenwerking bevorderen. Daarnaast is het ook in andere settings fijn je bewust te maken van je voorkeursgedrag, hoe jij je eventueel (teveel) aanpast en hoe je het beste met anderen om kunt gaan.

Drijfveren geven inzicht in waar je energie van krijgt, blij van wordt en helemaal voor gaat. Drijfveren beïnvloeden je gedrag en acties en zijn niet direct waarneembaar en worden beschouwd als enigszins ‘verborgen” motivatie. Om goed te kunnen functioneren is het van belang dat je drijfveren matchen met je dagelijks ritme, bijvoorbeeld je

Media
Media

Loopbaanadvies

Hoe financier ik mijn loopbaantraject?

Wanneer je werkzaam bent binnen een organisatie  kunnen de kosten voor een loopbaancoach vaak worden vergoed door je werkgever. Veel organisaties kennen de kracht van goed loopbaanadvies en hebben een ontwikkel- of opleidingsbudget voor hun medewerkers. Samen ontdekken we welke mogelijkheden er zijn. Wij zijn gebonden aan geheimhouding.

En wat heel vaak gebeurt en ook mogelijk is; als particulier een traject te volgen. Daarvoor gelden speciale kortingstarieven! Vraag ernaar!

In de huidige arbeidsmarkt hebben steeds meer werkenden en werkzoekenden behoefte aan loopbaanbegeleiding. Dit kan voortkomen uit het feit dat je niet precies weet welke kant je op wil of je wilt uitzoeken wat bij je past en hoe dat te bereiken. Vaak wordt gedacht dat loopbaanbegeleiding alleen maar in jouw voordeel is. Niets is minder waar. Jouw organisatie heeft er baat bij als jij goed op je plek zit. Bevlogen werknemers zijn effectiever, tonen persoonlijk leiderschap en hebben een positieve invloed op collega’sLees hier verder over hoe je je loopbaantraject kan financieren