Project Description

Wij doen wat werkt!

Outplacement in 3 fases en mogelijk in 3 of 6 maanden

Zelfanalyse

Fase 1: Energie en motivatie; zelfinzicht en persoonlijke kracht.

Fase 2: Koersonderzoek; Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Weet wat je wilt veroveren! Wat zijn mijn talenten en waar word ik bij van? Meer inzicht in eigen mogelijkheden en capaciteiten in relatie tot de arbeidsmarkt. Hoe duidelijker je dat in zicht hebt hoe sneller je het zal vinden.

Arbeidsmarktanalyse

Fase 3: En hoe bereik ik dat? Arbeidsmarkt klaar maken. Persoonlijke presentatie, arbeidsmarktverkenning , in kaart brengen van potentiële werkgevers en functies. Interesse en competentieprofiel. Inzet sociale media en netwerken. Actuele vacatures op jouw lijf geschreven.

Het 100%IK traject combineert persoonlijke gesprekken en loopbaan- en
psychologische testing van o.a. Meurs, LDC en Pearson met doelgerichte marktbewerking en social media training.  Onze ervaring leert dat je zo snel in staat bent de regie over je eigen loopbaan ter hand te nemen.  We werken op individuele basis wat de slagingskans vergroot.

De 100%IK trajecten zijn niet standaard. Maatwerk is hier wederom het uitgangspunt en de kracht van het 100%IK traject. Zodat je snel en vooral weloverwogen een persoonlijke keuze naar de toekomst kan maken. Een toekomst die bij jou past! En zo ben je dan ineens op het juiste moment op de juiste plaats, daar waar die ene leuke baan voor jou is.

Voor wie?

Voor werknemers die zelf van werkkring willen veranderen of gevraagd zijn de huidige organisatie (op termijn) te verlaten.

Kosten

De kosten van outplacement worden over het algemeen door de werkgever
gedragen, al dan niet als onderdeel van je transitievergoeding. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek info@100procentik.nl

Onze toegevoegde waarde kort samengevat

  • Gedegen analyse en verkenning eigen competenties, koers en richting ter bepaling van je toekomstige loopbaan
  • Concrete adviezen en ondersteuning bij de daadwerkelijke uitvoering hiervan door loopbaanadviseurs en Personal Branding coaching wat je helpt je social media profielen optimaal in te richten; o.a. Linkedin, Facebook, Twitter, etc.
  • Verdieping zelfanalyse mogelijk door Inzet psychologisch onderzoek om meer zicht op competenties en mogelijkheden te krijgen

Boek nu je kosteloze intake en/of vraag een vrijblijvende offerte aan op maat via

info@100procentik.nl

Project Details