Project Description

Lang herstel

Burnout herstel traject.

Lang herstel traject 10/12 sessies

Het doel van dit traject, het burnout herstel programma, is bij te leren komen, energie op te doen en veranderingen te bewerkstelligen in omgang met burnout, je leven en in de omgang met je werk.

Tussen de sessies door worden ‘huiswerkopdrachten’ gemaakt en worden wekelijkse activiteitenplanningen opgesteld. Zodat je actief en dagelijks kan bijsturen.

We werken op meerdere fronten tegelijk.

Klachtenreductie d.m.v. stressmanagement en relaxatietraining, psycho educatie, gedragsmatige interventies, cognitieve veranderingen, neurohormonaal herstelgedrag stimuleren, zelfcontroleprocedures t.a.v. spanningsopbouw, persoonlijk leiderschap, aanleren adequate coping strategieën, terugvalpreventie en mits van toepassing loopbaan heroriëntatie of re-integratie.

Zelfinzicht en bewustwording z.g. attitudeverandering staan voorop bij de begeleiding. Nadruk ligt op het stimuleren van persoonlijk leiderschap c.q. zelfsturing, het vermijden van en in kaart brengen van energievreters en het focussen op energie gevende en vitaliserende bezigheden en werksetting.

Hierdoor kan je stress in de toekomst  beter leren hanteren c.q. reduceren en kan je een nieuwe basis leggen voor een nieuw gezond loopbaan perspectief.

Doel is de mentale belastbaarheid en stabiliteit te verhogen. En tot nieuwe gezonde keuzes te komen.

 

Een lang traject is verregaand maatwerk en wordt altijd vormgegeven naar aanleiding van jouw persoonlijke test uitslagen, wensen en behoeften.

De sessies zijn opgesplitst in 3 fasen

  • fase 1: leren bijkomen
  • fase 2: inzicht verwerven
  • fase 3: veranderen voor de toekomst.

Meer informatie?

Wil je een test maken? Gewoon eens vrijblijvend komen praten? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke gratis intake.

Via het contactformulier kun je je vraag stellen of mail

Project Details